• botox migraine

Botox tegen hoofdpijn

Migraine is een chronische neurologische aandoening die gepaard gaat met hevige hoofdpijn aanvallen. Botox tegen migraine is een effectieve behandeling omdat het verhoogde spierspanning aanpakt hetgeen een bekende uitlokkende factor is van een migraine aanval.

Verschillende wetenschappelijke studies hebben positieve effecten van Botox tegen hoofdpijn laten zien bij patiënten die lijden onder chronische migraine met ≥ 15 hoofdpijn dagen per maand. De studies tonen een afname van hoofdpijn aanvallen aan en een verbeterde kwaliteit van leven. Daarbij wordt een afname gezien in gerelateerde symptomen zoals depressie en angst. De behandeling van migraine met Botox is effectief en veilig bevonden door de Amerikaanse FDA.

Allereerst wordt gekeken waar de punten van hoofdpijn zitten; dit zijn vaak het frons gebied (tussen de wenkbrauwen), het voorhoofd, de slapen of de spieren achterop het hoofd/nek. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal regio’s dat behandeld wordt. Een gemiddelde behandeling is eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos. Het effect houdt gemiddeld 3-6 maanden aan waarna de behandeling probleemloos kan worden herhaald.

Veelgestelde vragen
Botox behandeling tegen hoofdpijn: vanaf €130. De prijs afhankelijk van het aantal behandelde regio’s.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak