• fillers wallen voor en na
  • wallen fillers voor en na

Wallen

Wallen, donkere kringen of zakjes onder de ogen kunnen hardnekkig en verveld zijn. Het kan een permanente vermoeide blik geven terwijl dit vaak niet overeenkomt met hoe iemand zich voelt. Behandeling met hyaluronzuur (een natuurlijke bouwsteen van de huid) en een mix van biorevitaliserende ingrediënten voor de huid kunnen wallen verminderen en de ogen een verfriste uitstraling geven.

Naarmate we ouder worden, neemt het volume van de huid onder de ogen af, kunnen de onderste oogleden vocht vasthouden ‘vochtwallen’ of kunnen donkere kringen ontstaan door pigment of bloedvaatjes. Door een behandeling met hyaluronzuur en een mix van activerende ingrediënten (o.a. vitaminen, antioxidanten, vochtafdrijvende-ontkleurende actieve stoffen) kunnen donkere verkleuringen minder worden en kan vocht afgedreven worden. Het resultaat – een frissere uitstraling. Wallen die ontstaan door verlies van volume onder de ogen kunnen veilig weggewerkt worden door het volume te herstellen met een filler.

Helpt Botox tegen wallen?
Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van injectables zoals fillers en Botox tegen wallen voor geweldige natuurlijke resultaten. Hierdoor kan de donkere schaduw onder de ogen verminderen en de lijn van de traangoot verzacht worden. Botox kan naast de behandeling van fronsrimpels en kraaienpootjes ook gebruikt worden om fijne lijntjes en rimpels onder de ogen aan te pakken. Door enkele injecties met Botox kunnen de spieren ontspannen die de rimpels veroorzaken waardoor de huid zich glad trekt en de rimpels onder de ogen verachten of soms geheel verdwijnen.

Een behandeling van wallen kan op verschillende manieren gedaan worden.

1. Herstel van volume onder de ogen met een filler:
Met behulp van een canule (heeft een ronde kop waardoor er minimale schade is aan de huid en bloedvaatjes) wordt het volumeverlies herstelt. Met lokale verdoving voelt u praktisch niets van de behandeling. Het effect is direct zichtbaar en houdt gemiddeld wel 9-15 maanden aan. Onze fillers zijn veilig en het effect is volledig omkeerbaar.

2. Behandeling van donkere kringen en ‘vochtwallen’:
Door een serie van micro-injecties onder de ogen wordt een mix van hyaluronzuur en biorevitaliserende stoffen in de huid gebracht. Deze werkzame stoffen drijven vocht af, ontkleuren donker kringen en zorgen voor verjonging van de huid onder de ogen.
Kuur: 4 behandelingen (ca. 20 minuten) waarvan de eerste 2 elke week en de laatste 2 om de week. Het effect van de kuur kan worden versterkt met een activerende oogcrème die u zelf thuis aanbrengt.

Veelgestelde vragen
Losse behandeling RRS eyes €150

1 mL Juvederm behandeling wallen: €449.

Kuur 4 behandelingen RRS eyes €500

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak