• fillers wallen voor en na
  • wallen fillers voor en na

Wallen

Wallen, donkere kringen of zakjes onder de ogen kunnen hardnekkig zijn en een vermoeide uitstraling geven terwijl dit vaak niet overeenkomt met hoe iemand zich voelt. Wallen kunnen verschillende oorzaken hebben en vereisen een behandeling op maat. Behandeling met Hyaluronzuur fillers, skinboosters met biorevitaliserende ingrediënten, of verstrakking van losse huid kunnen wallen verminderen en de ogen een frissere uitstraling geven.

Meest voorkomende redenen voor wallen of donkere kringen:

1. Volumeverlies rondom de ogen.

2. Verlies van stevigheid en elasticiteit van de huid.

3. Verzakking van het oogvet ‘vetwallen’.

4. Problemen met afvoeren van vocht ‘vochtwallen’.

5. Verkleuring van de huid door pigmentatie of bloedvaatjes.

De juiste behandeling van wallen wordt samen met de arts bepaald en hangt af van de oorzaak. In veel gevallen kunnen mooie resultaten bereikt worden zonder een ingrijpende operatie.

Behandelopties:

1. Hyaluronzuur fillers; Hyaluronzuur is een natuurlijke bouwsteen van de huid dat gebruikt kan worden om verlies van volume en steun rond de ogen herstellen. Fillers kunnen een een liftend effect rond de ogen geven en de schaduw onder de ogen ‘traangoot’ verminderen.

2. Skinboosters; Skinboosters bevatten biorevitaliserende ingrediënten die de huidkwaliteit verbeteren. Producten zoals RRS HA eyes zijn specifiek ontwikkeld om pigmentatie te verminderen, vochtafvoer te verbeteren en de huidkwaliteit onder de ogen te verbeteren.

3. Plasma therapie; In het gevallen van losse, rimpelige huid kan een huidverstrakkende behandeling een mooie uitkomst bieden. Met PLEXR plasma therapie worden kleine pulsen op de huid gegeven die huidherstel activeren en nieuw collageen en elastine aanmaken.

4. Endolifting; Met behulp van RF- therapie (radiofrequentie) kunnen de diepere huidlagen gestimuleerd worden om nieuw steunweefsel aan te maken waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Bij de innovatieve endolifting behandeling wordt stimulatie van de diepere huidlagen gecombineerd met bioactiverende injecties.

Helpt Botox tegen wallen?
Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van injectables zoals fillers en Botox tegen wallen voor geweldige natuurlijke resultaten. Hierdoor kan de donkere schaduw onder de ogen verminderen en de lijn van de traangoot verzacht worden. Botox kan naast de behandeling van fronsrimpels en kraaienpootjes ook gebruikt worden om fijne lijntjes en rimpels onder de ogen aan te pakken. Door enkele injecties met Botox kunnen de spieren ontspannen die de rimpels veroorzaken waardoor de huid zich glad trekt en de rimpels onder de ogen verzachten of soms geheel verdwijnen.

Een behandeling van wallen kan op verschillende manieren gedaan worden.

1. Herstel van volume onder de ogen met een filler:
Met behulp van een canule (moderne naald zonder scherpe punt) wordt het volumeverlies hersteld. Met lokale verdoving voelt u praktisch niets van de behandeling. Het effect is direct zichtbaar en houdt gemiddeld wel 9-15 maanden aan. Onze fillers zijn veilig en het effect is volledig omkeerbaar.

2. Behandeling van donkere kringen en ‘vochtwallen’:
Door een serie van micro-injecties onder de ogen wordt een mix van hyaluronzuur en biorevitaliserende stoffen in de huid gebracht. Deze werkzame stoffen drijven vocht af, ontkleuren donkere kringen en zorgen voor verjonging van de huid onder de ogen.
Kuur: 4 behandelingen (ca. 20 minuten) waarvan de eerste 2 elke week en de laatste 2 om de week. Het effect van de kuur kan worden versterkt met een activerende oogcrème die u zelf thuis aanbrengt.

3. Huidverstrakking / huidvernieuwing met PLEXR plasma therapie:

Met behulp van een plasma apparaat wordt een serie van kleine energiepulsjes op de huid gegeven waardoor de bovenste huidlaag verdampt. Voor comfort wordt vooraf lokale verdoving toegepast. In de eerste dagen is er sprake van milde zwelling en binnen enkele dagen valt de oude huidlaag eraf waarna er een nieuwe roze huid voor terug komt.

 

4. Huidversteviging met Endolifting:

De endolifting behandeling lijkt op een filler behandeling en wordt met een canule vanuit 1 of 2 injectiepunten uitgevoerd, afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Vooraf aan de behandeling wordt lokale verdoving gebruikt. Na de behandeling is er in de regel sprake van een mild herstel, vergelijkbaar met een filler behandeling.

Veelgestelde vragen
Mogelijke behandelingen:

Losse behandeling RRS HA eyes

Kuur 4 behandelingen RRS HA eyes

Hyaluronzuur fillers: gemiddeld is er 1-3 ml nodig

PLEXR plasma therapie

Endolifting

Zie actuele prijslijst

Voor een advies op maat 

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak