Endolifting bij I-Clinics = facelift zonder operatie

Wat is Endolifting?<br

Endolifting is een geavanceerde cosmetische behandeling voor de behandeling van losse en hangende huid van het gezicht en het lichaam. Bij Endolifting wordt stevigheid en volume aan de huid teruggegeven door gebruik te maken van onderhuidse stimulatie met vibratie energie en de kracht van ons lichaamseigen herstellende vermogen. Bij Endolifting kan er worden gekozen voor een combinatiebehandeling met hyaluronzuur fillers voor extra volumeherstel. Door de aanmaak van lichaamseigen steunweefsel zijn er minder fillers nodig om hetzelfde liftend effect te krijgen.

Waarom Endolifting?<br

De verouderende huid verliest zijn stevigheid en vorm door een samenspel van omstandigheden. Een belangrijke oorzaak is verlies van volume van de diepere huidlagen en een afname van de kwaliteit en hoeveelheid steunweefsel (figuur 1 en 2). De dunnere losse huid heeft weinig elasticiteit en vormt snel rimpels en plooien. Door de diepere huidlagen te stimuleren met vibratie energie ontstaat een genezingsreactie waarbij nieuwe huidcellen worden aangemaakt die het volume en de stevigheid van de huid herstellen.

Hoe werkt het precies?<br

Bij Endolifting wordt een dunne naald of canule (flexibele naald met een ronde kop) op de juiste diepte in de huid geplaatst in zones waar de huid extra stevigheid en volume nodig heeft. De canule geleidt een vibratie door de huid nadat deze wordt aangesloten op een energiebron. Het steunweefsel kleeft vast aan de canule en kan daarna met een draaiende terugtrekkende beweging worden gevlochten tot een lichaamseigen steundraad. Direct na de behandeling is een licht liftend effect te zien. In reactie op de onderhuidse bio-stimulatie ontstaat er in de weken/maanden na de behandeling een genezingsproces waarbij nieuwe steuncellen worden aangemaakt en nieuwe bloedvaatjes groeien voor betere voeding van de huid. Het resultaat is een structuur- en contourverbetering van de huid met lichaamseigen cellen: natuurlijk dus!

Waar kan Endolifting voor worden gebruikt?<br

Endolifting is biostimulatie van de huid waarbij er regeneratie in de huid ontstaat die leidt tot een stevigere huid die minder snel rimpelt. Endolifting wordt veel in het gezicht toegepast om tekenen van huidveroudering te behandelen maar kan ook gebruikt worden om losse huid van het lichaam te verstrakken.

 

Endolifting gezicht:

 

Upper-face Endolift:
– Vermoeide blik
– Laaghangende wenkbrauwen
– Losse huid van de oogleden

Mid-face Endolift:
-Versterken van de jukbeenderen / wangen
-Neuslippenlijn
-Verstrakken huid onder de ogen

Lower-face Endolift
-Rokerslijnen
-Afhangende mondhoeken
-Verstrakken van de kaaklijn

 

Endolifting lichaam

 

-Hals
-Decollete
-Navel/buik
-Losse huid benen en armen

Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt kan in overleg met de arts gekozen worden voor een lokale verdoving. Tijdens de behandeling zal de naald of canule met een langzaam draaiende beweging worden teruggetrokken in de richting waarin de huid steun nodig heeft. Doordat de steunvezels (collageen/elastine) vastkleven kunt u een licht trekkend gevoel ervaren in de huid, dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Na het zetten van een serie lichaamseigen steundraden is de behandeling klaar en zal de arts u adviezen geven over goede nazorg. In de dagen volgend op de behandeling moet de huid herstellen en kan er enkele dagen sprake zijn van lichte roodheid/zwelling. Een eventueel blauw plekje kan makkelijk gecamoufleerd worden en trekt snel weer weg.
Wallen & donkere kringen: “light”: €750 – “plus” €1400

-Vermoeide blik

-Diepte onder de ogen

-Slappe huid en rimpels rond de ogen

Upper-face: “light”: €700 – “plus” €1350

– Ingevallen slapen
– Rimpels voorhoofd
– Wenkbrauwlift

Mid-face: “light”: €750 – “plus” €1450

-Liften steunpunt jukbeenderen
-Neus-lippenplooi
-Rimpels wangen

Lower-face: “light”: €800 – “plus”: €1550

-Rimpels rond de mond
-Afhangende mondhoeken
-Verstrakken van de kaaklijn

Full-face Endolift: “light”: €1500 – “plus”: €1950

-Behandeling volledig gezicht

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak