Fronsrimpel

Een sterke frons kan ontstaan bij mensen die veel expressieve gezichtsuitdrukkingen maken en geeft een ongewenst strenge of boze uitstraling. De fronslijnen die eerst alleen bij aanspanning zichtbaar zijn, kunnen op den duur ook in rust een diepe en ontsierende groef veroorzaken.

Een Botox behandeling kan het gebied tussen de wenkbrauwen laten ontspannen waardoor het gebied tot rust komt en de huid glad strijkt. Het resultaat: een vriendelijkere en uitgeruste uitstraling. Om deze reden is een Botox behandeling van de frons tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Een gemiddelde behandeling van de frons duurt maar enkele minuten, hierna kunt u direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden; het wordt om deze reden een “lunchtime treatment genoemd”.

De injecties worden normaal gesproken als speldenprikjes ervaren, een verdoving is dan ook echt niet nodig. De behandeling geeft geweldige resultaten die maximaal zijn na 2 weken. Het effect houdt gemiddeld 3-4 maanden aan en bij tijdige herhaling kan dit oplopen tot zelfs 6 maanden. Hierna kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Wist u trouwens dat onderzoek heeft aangetoond dat een behandeling van de fronsregio een positief effect heeft op mensen met migraine en depressie?

Veelgestelde Vragen
Botox behandeling fronsregio: €130.
Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak