Kin

De kin heeft centrale plek in het gezicht en is daarom erg belangrijk voor onze gezichtscontour. De vorm en het volume van de kin spelen een belangrijke rol in onze uitstraling en aantrekkingskracht. Een behandeling met fillers kan de kin extra projectie of een betere vorm geven. De behandeling kan de vrouwelijke gezichtscontour verbeteren of de mannelijke kin sterker maken.

Wanneer we ouder worden kan de vorm van de kin veranderen – er kunnen putjes of lijnen ontstaan die ontsierend zijn. Deze veranderingen kunnen ontstaan door toename van spierspanning in de spier van de kin – aangezien deze spier aan de huid trekt, ontstaan er putjes en lijnen. In dit geval kan een behandeling met Botox een uitkomst zijn.

Een behandeling van de kin wordt gedaan met een serie van een paar injecties. Na het aanbrengen van wat verdovende crème wordt de behandeling wordt over het algemeen als pijnloos ervaren en duurt maar een paar minuten. Een botox behandeling van de kin wordt gedaan met een 2-tal injecties en is ook vrijwel pijnloos. Na de behandeling zijn er vrijwel geen beperkingen en krijgt u adviezen van de arts over goede nazorg.

Veelgestelde vragen
Botox behandeling kin: €130.
Filler behandeling kin: vanaf €250-350/ml.

Voor de behandeling van de kin wordt doorgaans 1-4 ml. gebruikt afhankelijk van de anatomie en de wens.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak