• lippen vergroten met fillers voor en na
  • lippen opvullen

Lippen opvullen

De lippen hebben een bewezen sleutelrol in het maken van een eerste indruk. Een mooie volle glimlach maakt iemand toegankelijk en hierdoor beter benaderbaar. De contour en de volheid van de lippen worden ervaren als aantrekkelijk en suggereren gezondheid en jeugdigheid. Lippen opvullen met tijdelijke hyaluronzuurfillers is een aantrekkelijke en veilige ingreep. 

Aangezien de lippen zo een belangrijke rol spelen in onze uitstraling, is het accentueren van de lippen met hyaluronzuur fillers tegenwoordig één van de meest populaire behandelingen wereldwijd. Door middel van geavanceerde injectie technieken zijn wij in staat om de lippen op subtiele wijze extra volume en accent te geven en hiermee een mooi natuurlijk resultaat te bereiken.

Lipvolume behandeling met veilige fillers zoals hyaluronzuurfillers, hebben fenomenale resultaten laten zien qua effectiviteit, veiligheid en cliënttevredenheid. Door nieuwe ontwikkelingen hebben de fillers een gladde en soepele structuur waardoor het resultaat zeer natuurlijk aanvoelt. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke bouwsteen van de huid is, wordt het op geheel natuurlijke wijze afgebroken waarna de behandeling probleemloos herhaald kan worden.

Een behandeling door gemiddeld 10-20 minuten waarna u direct weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Met behulp van lokale verdoving voelt u praktisch niets van de behandeling. Samen met uw cosmetisch arts wordt bekeken hoeveel volume nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De artsen van Injectables Clinic zijn gespecialiseerd in lipvolume en lipcontour behandelingen met speciale aandacht voor natuurlijke verhoudingen en de balans van het gezicht.

Veelgestelde vragen
Voor volumebehandeling van de lippen gebruiken wij kwalitatief hoogstaande hyaluronzuurfillers zoals Stylage® en Belotero®.
Filler behandeling lipcontour: vanaf €190 (0.5 ml).
Filler behandeling lipvolume en lipcontour: vanaf €349 (1ml).

Voor de behandeling van de lippen wordt doorgaans 0,5-2 ml. gebruikt afhankelijk van de anatomie en de wens. Volumekorting kan gedeeld worden met anderen.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak