• lippen vergroten met fillers voor en na
  • lippen opvullen

Lippen vergroten

Mooi gevormde volumineuze lippen zijn één van de belangrijkste schoonheidsidealen ter wereld.

Lippen vergroten is daarom een veel gevraagde cosmetische behandelingen. Hierbij is het belangrijk dat het resultaat er natuurlijk uitziet en dat er veilige fillers gebruikt worden. Door onze ruime ervaring met lippen vergroten en accentueren, zijn de artsen van Injectables Clinic gespecialiseerd in het creeren van natuurlijke vollere lippen. Lippen vergroten is een eenvoudige behandeling die in totaal ongeveer 10-20 minuten duurt en vrijwel pijnloos is door lokale verdoving. Het resultaat is direct zichtbaar: vollere geaccentueerde lippen.

Een behandeling lippen vergroten (injectables lippen) duurt gemiddeld 10-20 minuten waarna u meteen weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Door gebruik te maken van een lokale verdoving voelt u praktisch niets van de behandeling. In overleg met de cosmetisch arts wordt bekeken hoeveel ML nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Veelgestelde vragen
Om lippen te vergroten van de lippen gebruiken wij kwalitatief hoogstaande hyaluronzuurfillers zoals Stylage® en Belotero®.
Filler behandeling lipcontour: vanaf €189 (0.5 ml).
Filler behandeling lipvolume en lipcontour: vanaf €349 (1ml).

Voor de behandeling van de lippen wordt doorgaans 0,5-2 ml. gebruikt afhankelijk van de anatomie en de wens. Volumekorting kan met anderen gedeeld worden.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak