Neuscorrectie


De vorm van de neus is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Vroeger was een operatie de enige mogelijkheid om de vorm van de neus te veranderen maar tegenwoordig kan een neuscorrectie ook gedaan worden met fillers. Door middel van enkele injecties met hyaluronzuur kunnen de contouren van de neus op een veilige manier verbeterd worden en geven natuurlijke resultaten.

Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt voor de neuscorrectie is een stof die al van nature in de huid voorkomt en daarom goed geaccepteerd wordt. Door te werken met een canule (moderne naald met een rond kop) blijft de schade aan de huid beperkt en is de behandeling zeer veilig. Het resultaat van een neuscorrectie met fillers is gemiddeld meer dan een jaar zichtbaar waarna het hyaluronzuur op een natuurlijke manier wordt afgebroken en de neus weer naar zijn oorspronkelijke vorm terug gaat. De behandeling kan ook voortijdig herhaald worden voor een mooi constant resultaat.

Een neuscorrectie met fillers duurt ±15-20 minuten. Met behulp van een lokale verdoving voelt u vrijwel niets van de behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt gemiddeld meer dan een jaar aan. Tegen eventuele zwelling kunt u een gratis coolpack meekrijgen. Na de behandeling zijn er vrijwel geen beperkingen en kunt u direct naar huis. De arts zal u adviezen geven voor een goede nazorg.

Veelgestelde vragen
Neuscorrectie met fillers: vanaf €189.

Voor de behandeling van de neus wordt doorgaans 0,5-1 ml. per behandeling gebruikt afhankelijk van de anatomie en de wens.

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak