Het krijgen van rimpels is onlosmakelijk verbonden met ouder worden en kan het gezicht soms extra karakter geven en charmant zijn. Vaak geven rimpels en lijnen het gezicht een vermoeide en oudere uitstraling die niet overeenkomt met hoe je je voelt: een goede reden om er iets aan te doen. De behandeling van rimpels is tegenwoordig heel veilig en erg effectief. De soort behandeling die voor u geschikt is hangt af van de oorzaak van de rimpel.

Botox
Wordt de rimpel dieper door het aanspannen van spieren? Dan kan het zijn dat de rimpel veroorzaakt wordt door te hoge spierspanning (bijvoorbeeld frons, kraaienpootjes of voorhoofdslijnen) – een behandeling met een spierontspanner zoals Botox kan dan veilig en doeltreffend de rimpels doen verdwijnen.

Fillers
Wordt de rimpel erger wanneer je het hoofd naar beneden kantelt (kin op de borst legt)? Dan is de kans groot dat de rimpel ontstaat door verlies van volume en stevigheid van de huid. Dit volume kan op een veilige manier hersteld worden met fillers zoals hyaluronzuur (een natuurlijk in de huid voorkomende stof die zorgt voor volume en hydratatie van de huid) en fillers die de aanmaak van collageen stimuleren voor extra stevigheid van de huid. Met de nieuwste liftende technieken kunnen diepe rimpels en hangende huidplooien tot het verleden behoren – zonder operatie! Laat u tijdens het consult informeren over de liquid facelift: een verjongingskuur van het gezicht met Botox en fillers.

Endolifting
Endolifting is een revolutionaire techniek waarbij uw lichaamseigen collageenvezels gebruikt worden om hangende huid weer steun te geven. Met behulp van een energiebron worden de collageenvezels met elkaar verbonden en vormen een lichaamseigen steundraad in de huid. Hiermee kan de arts bijvoorbeeld hangende mondhoeken liften of de kaaklijn verstrakken. U heeft direct een natuurlijk resultaat waar u jarenlang plezier van heeft – en dat alles zonder operatie!

Hoe werkt een Botox behandeling?
Een Botox behandeling wordt gedaan met een serie van oppervlakkige prikjes in de huid. Dit wordt meestal ervaren als speldenprikjes waarvoor een verdoving niet nodig is. Afhankelijk van hoeveel zones er behandeld worden duurt dit meestal niet langer dan 5-10 minuten. Na de behandeling zie je wat “muggenbultjes” die meestal binnen een half uur weer weg zijn. Na de behandeling kunt u vrijwel alles weer doen – de arts geeft u hierover advies. Na een paar dagen merkt u dat de Botox begint te werken – dit effect is maximaal na 1-2 weken en houdt ± 3-5 maanden aan. Als u de behandeling op tijd herhaalt kan de werkingsduur oplopen tot 6-9 maanden.

Hoe werkt een filler behandeling?
Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt kan gekozen worden voor lokale verdoving met een crème of verdovingsprikje. Soms zal de arts kiezen om een canule te gebruiken: een nieuwe techniek waarbij een naald met een ronde kop gebruikt wordt en hierdoor nog veiliger is. Afhankelijk van het aantal gebieden dat behandeld wordt duurt de behandeling ±10-20 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt gemiddeld een jaar aan (afhankelijk van het gebied en de soort filler). Na de behandeling kunt u meteen naar huis en de arts geeft u instructies voor goede nazorg. Voor eventuele roodheid/zwelling na de behandeling krijgt u een coolpack mee.

Hoe werkt Endolifting?
Endolifting is een nieuwe techniek waarmee de arts met een accupunctuurnaald in de huid prikt en met behulp van een energiebron een gevlochten netwerk van uw eigen collageenvezels maakt terwijl hij langzaam de naald terug trekt. Het resultaat is een lichaamseigen steundraad die jarenlang voor een liftend effect zorgt. De behandeling duurt gemiddeld 10-20 minuten en over het algemeen is hiervoor geen verdoving nodig. Endolifting is geheel veilig en wordt uitgevoerd door dokter Brandt die gespecialiseerd is in het uitvoering van deze behandeling en momenteel trainer voor andere artsen die deze techniek willen leren.

Veelgestelde vragen

Botox behandeling

0,5 zone € 89
1 zone € 130
2 zones € 240
3 zones € 300

4 zones €360

Fillers*
0,5 ml. vanaf € 189
1 ml. vanaf € 349

*prijzen verschillen per merk

Endolifting
prijs op aanvraag

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak