Wenkbrauwlift

Een losse huid van de bovenste oogleden of hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot hangende zware oogleden. Afhankelijk van de oorzaak zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Wenkbrauwlift met Botox
Met een Botox behandeling kunnen spieren ontspannen die de wenkbrauw omlaag trekken met als resultaat dat het het oog meer open gaat staan en een frissere uitstraling krijgt.

Endolifting wenkbrauwen
Met de revolutionaire endolifting techniek legt de arts in de huid lichaamseigen collageendraden aan die steun geven aan de verslapte huid en de wenkbrauw kunnen liften. Injectables Clinic is 1 van de eerste klinieken die deze behandeling aanbiedt en garandeert langdurige resultaten.

Plasma ooglidcorrectie zonder operatie
Met Plasma kan huidoverschot van de bovenste oogleden behandeld worden zonder operatie (ooglidcorrectie). Bij deze behandeling wordt de overtollige huid op een veilige manier verdampt en zorgt tegelijk voor een verstrakking en verjonging van de onderliggende huid. Dokter Christopher Brandt is gespecialiseerd in behandelingen met Plasma en Endolifting en is trainer voor andere klinieken in Nederland.

Een Botox behandeling van de wenkbrauwen duurt maar een paar minuten. Hierbij worden enkele injecties in de wenkbrauwen gezet. De injecties worden normaal ervaren als speldenprikjes, een verdoving is niet nodig.

Een Plasmabehandeling van de bovenste oogleden duurt gemiddeld 10-20 minuten. Van tevoren zal de arts een verdovende creme aanbrengen. Met het plasma apparaat wordt een patroon van punten behandeld waarna het resultaat al deels direct zichtbaar is. In de dagen na de behandeling komt het gebied tot rust en zullen de korstjes er vanzelf afvallen. Het is dan belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon.

Bij Endolifting wordt gebruik gemaakt van accupunctuurnaalden en een energiebron waarbij de arts onderhuidse steundraden maakt. Het resultaat is direct zichtbaar en het effect houdt tot wel jaren lang aan. Een behandeling duurt gemiddeld 10-20 minuten waarna u direct weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Veelgestelde vragen
Gedeeltelijke wenkbrauwlift met Botox: €89
Volledige wenkbrauwlift met Botox (inclusief frons en kraaienpootjes): €300
Plasma ooglidcorrectie: €500
Endolifting wenkbrauwen light: €750

Endolifting wenkbrauwen intense: €1250

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak