Hoofdpijn spreekuur 

Hoofdpijn kan erg vervelend zijn en ons beperken in onze dagelijkse bezigheden, zeker als we hier regelmatig last van hebben. I-Clinics is gespecialiseerd in de behandeling van hoofdpijn met botuline toxine ‘botox’. Hoofdpijn ontstaat meestal door een ongunstige combinatie van een aantal factoren waarbij spierspanning een belangrijke rol lijkt te spelen. Uit onderzoek en ervaring met onze patiënten is gebleken dat een strategische botuline toxine behandeling wonderen kan doen tegen hoofdpijnklachten. U kunt tijdens een kosteloos consult bekijken of u in aanmerking komt voor een behandeling.

Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn is een tweezijdige, drukkende of knellende, matig intense hoofdpijn, gedurende minuten tot dagen. Over de oorzaak van spanningshoofdpijn is niet veel bekend. Spanning of spierspanning zijn geen primaire oorzaken maar kunnen wel de druppel zijn die de emmer doet overlopen, net zoals als oververmoeidheid of pijnklachten door een verkeerde houding.

Migraine

Migraine is een terugkerende eenzijdige hoofdpijn die 4 tot 72 uur aanhoudt. De hoofdpijn is meestal pulserend, matig tot heftig qua intensiteit en verergert bij inspanning, gaat vaak gepaard met misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid. Migraineaanvallen kunnen variëren in ernst en duur en worden vaak vooraf gegaan aan een aura.

Andere soorten hoofdpijn

Andere soorten hoofdpijn zoals clusterhoofdpijn (vaak terugkerende intense eenzijdige pijn van het gezicht en/of hoofd gedurende 15 tot 180 minuten waarbij vaak sprake is van een loopneus of tranend oog) of hoofdpijn als bijwerking bij overmatig gebruik van medicatie (zoals paracetamol, NSAID’s, triptanen) komen minder vaak voor.

Een behandeling van de benodigde regio is eenvoudig en duurt maar enkele minuten. De behandeling bestaat uit een aantal oppervlakkige injecties die over het algemeen niet als pijnlijk worden ervaren.

Veelgestelde vragen
Medische botox behandeling: €130 – 360*

 

* afhankelijk van het aantal zones

Kom langs voor een consult voor een advies op maat

Maak een Afspraak

Plan een Gratis Consult

Door tijd te nemen voor onze cliënten bouwen we aan een goede relatie.
Maak een Afspraak