Ons Team

Onze ervaren artsen zijn lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en zijn BIG geregistreerd. Onze Injectables klinieken zijn volledig gespecialiseerd in behandelingen met botox, injectable fillers, huidverjonging, energy based behandelingen en medische toepassingen van botox.

Logo NVCG
Christopher J. Brandt
Christopher J. BrandtDokter (BIG: 99916599801)
Drs. Christopher J. Brandt studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Met zijn achtergrond in de chirurgie …
Lees Meer
Robert W. Schot
Robert W. SchotKliniek manager
Robert Schot is medeoprichter van Injectables Clinics / I-Clinics en is als kliniek manager verantwoordelijk voor het goed functioneren, plannen en coördineren van de vestigingen in Amstelveen, Breda en Valkenburg. Robert heeft als oud-medisch student veel kennis van de cosmetische geneeskunde en ondersteunt in de dagelijkse lopende zaken van de kliniek.
Lees Meer
Siri Killaars
Siri KillaarsStagiaire
Siri is onze stagiaire praktijkondersteuning en heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Ze assisteert bij de telefonische beantwoording, het maken van afspraken en is daarnaast gastvrouw in onze vestiging in Breda.
Lees Meer
Irene Veth
Irene VethDokter (BIG: 39918852201)
Drs. Irene Veth. Lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC) en Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde..
Lees Meer

Samenwerkingsverband

Als u een schoonheidssalon bezit en  interesse heeft in een samenwerkingsverband op het gebied van injectables dan bent u aan het juiste adres. De behandelingen die wij uitvoeren in onze kliniek zijn ook mogelijk bij u op locatie. Bij voldoende animo onder uw cliënten vertellen wij u graag meer over het opzetten van een samenwerkingsverband. Neem contact op via 0800-1946 voor een afspraak.

Filosofie

De huid is bepalend voor het uiterlijk en weerspiegelt innerlijke gezondheid en leeftijd. Levensgebeurtenissen en periodes van stress kunnen hun sporen in de huid achterlaten waardoor iemand er ouder of minder fit uit kan zien dan dat hij/zij zich voelt. Onze uitstraling bepaalt voor een belangrijk deel ons zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Het doel bij injectable klinieken zoals Injectables Clinic is om uw jeugdige uitstraling te herstellen zodat het uiterlijk meer overeenkomt met hoe u zich voelt, of de levensfase waarin u zit. ‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’. In plaats van een ‘wonder’ willen mensen tegenwoordig een subtiel en elegant resultaat. Bij Injectables Clinic ligt onze focus op een natuurlijk resultaat ligt waarbij uw sterke punten geaccentueerd worden en uw karakteristieke gezichtskenmerken zoals mimiek behouden blijven.

‘Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken’. In plaats van een ‘wonder’ willen mensen tegenwoordig een subtiel en elegant resultaat.

Plan een Gratis Consult

U krijgt vrijblijvend advies van een gespecialiseerde arts.
Maak een Afspraak