Kom jij ons team versterken in Aalsmeer of in Breda? I-Clinics zoekt een:

DOKTERSASSISTENTE (M/V)

  • Die affiniteit heeft met cosmetische geneeskunde
  • Die positieve energie uitstraalt, sociaal en patiëntvriendelijk is
  • Die zelfstandig kan werken, zorgvuldig en flexibel is
  • Die graag in een dynamische en afwisselende omgeving werkt

Aanstelling

In eerste instantie zoeken we iemand voor 1-2 dagen per week op freelance basis. Je uren kan je wekelijks of maandelijks factureren. Uitbreiding van het aantal dagen behoort tot de mogelijkheden.

I-Clinics

I-Clinics is een kliniek voor cosmetische geneeskunde die zich richt op kwalitatieve cosmetische zorg. I-Clinics biedt diverse cosmetische ingrepen aan waaronder Botox, fillers, PRP, energybased behandelingen en kleine operatieve ingrepen zoals ooglidcorrecties. Onze artsen werken volgens de richtlijnen en eisen van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde. I-Clinics hecht waarde aan een fijne sfeer en zoekt iemand die goed goed binnen het team past.

Werkzaamheden

Als doktersassistent bij I-Clinics zijn je werkzaamheden divers. Denk hierbij aan agendabeheer, het aannemen van telefoontjes, administratieve taken, voorraadbeheer, het ontvangen/begeleiden van cliënten tijdens het spreekuur en het assisteren van de arts.

Solliciteren?

Denk je dat jij de perfecte aanvulling bent voor ons team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@iclinics.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over onze kliniek op onze website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.